Contact

Over Woonspotter

Als je op zoek bent naar een nieuwe plek om je thuis te voelen dan zoek je een woning die bij je past. Je wilt ook de zekerheid dat de woning die je zoekt het ook waard is. Woonspotter heeft ruim 10 jaar ervaring in de vastgoedsector. Hierdoor hebben we een nauwkeurig van de waarde van alle woningen in Nederland. We hebben van elke straat in Nederland een buurtprofiel gemaakt. Zo kan je bij elke woning terugvinden of het een kinderrijke buurt is of juist een buurt waar veel senioren wonen. Wij helpen je de woning te vinden die bij jou past tegen de prijs die het waard is.

Producten

Wil je echt alles weten over je droomhuis dan is voor een gering bedrag een woonrapport aan te schaffen. Ook kan je dankzij onze samenwerking met Bezwaarmaker.nl op Woonspotter een gratis bezwaarprocedure aanvragen. Zij kunnen succesvol de WOZ Waarde van je woning verlagen.

Partners

Woonspotter werkt samen met gerenommeerde partners. Op het gebied van data werken we samen met het Kadaster en analyseren we de gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Huizenwebsites JAAP.NL en Huislijn tonen ook de informatie van Woonspotter. In samenwerking met nu.nl (Sanoma) brengen we Woonspotter onder de aandacht.

Spotzi

Woonspotter is een product van Spotzi B.V. gevestigd aan de Veilingdreef 35 te Bergen op Zoom. Spotzi is een internationaal opererend data visualisatiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen in de vastgoedsector en marketingwereld. Klik hier voor meer informatie over Spotzi.

Privacy

Woonspotter verkoopt nooit je gegevens zonder daar vooraf duidelijkheid over te geven. Wij verwerken geen gegevens voor commerciële doeleinden. Onze partners nu.nl en Bezwaarmaker.nl hebben wel inzage of u na het klikken van een advertentie bent overgegaan tot het indienen van een WOZ Bezwaar. Als u een woonrapport besteld gebruiken wij uw naam en bankrekeningnummer enkel voor administratieve doeleinden. Wij dragen namelijk de door u betaalde BTW af aan de belastingdienst.

Kantoor Nederland

+31 164 24 00 00

Veilingdreef 35

4614RX Bergen op Zoom

Nederland

Kantoor Canada

+1 226 444 7997

125-720 King Street West

Suite 2000

Toronto ON M5V 3S5

Canada