Wie zijn wij?

Over Woonspotter

Als je op zoek bent naar een nieuwe plek om je thuis te voelen dan zoek je een woning die bij je past. Je wilt ook de zekerheid dat de woning die je zoekt het waard is. Woonspotter heeft ruim 10 jaar ervaring in de vastgoedsector. Hierdoor hebben we een nauwkeurig beeld van de waarde van alle woningen in Nederland. We hebben van elke straat in Nederland een buurtprofiel gemaakt. Zo kan je bij elke woning terugvinden of het een kinderrijke buurt is of juist een buurt waar veel senioren wonen. Wij helpen je de woning te vinden die bij jou past tegen de prijs die het waard is.

Producten

Wil je echt alles weten over je droomhuis download dan ons gratis woonrapport. Daarin vind je nog meer uitgebreide informatie over de woning.

Partners

Woonspotter werkt samen met gerenommeerde partners. Op het gebied van data werken we samen met Spotzi en Huizenwebsite JAAP.NL. In samenwerking met NU.NL brengen we Woonspotter onder de aandacht.

Privacy

WoonSpotter toont nogal wat informatie. Hoe zit dat met al die data over elke woning in Nederland? Op onze privacy pagina leggen we dat graag uit.

Ik heb een vraag?

FAQs

Contact