APK RAPPORT WONING


Klopt de grootte van het perceel wel? Wat is de waarde van de woning? Komt er geen nieuwbouwwijk voor mijn deur? Bij het kopen van een nieuw huis heb je veel vragen waar je graag een antwoord op hebt. Een nieuwe woning is immers een forse investering.

Het APK Rapport Woning biedt antwoord op alle belangrijke vragen.

voorbeeld rapport Andere producten

 

MEER INFORMATIE

Alle woonproducten zijn samengevoegd in 1 pakket. Op deze pagina is omschreven uit welke onderdelen het totaalpakket bestaat.

Percelen

Het Kadastraal Bericht toont een kaart met de ligging van de percelen en de woning.

Klik voor meer informatie op deze link: Percelen

Bestemmingsplan

Alle plannen van de gemeente zijn opgenomen in het totaalpakket.

Klik voor meer informatie op deze link: Bestemmingsplan

Woningwaarde

De woningwaarde is bepaald door gebruik te maken van een hiervoor speciaal ontwikkeld computermodel. Makelaars en taxateurs gebruiken deze data ter ondersteuning van hun processen. Op basis van diverse kenmerken is automatisch van alle 7,5 miljoen huizen in Nederland de woningwaarde bepaald.

Klik voor meer informatie op deze link: Woningwaarde

Waarom Woonspotter?


Woonspotter geeft u meer inzicht in uw woning, maar ook andere interessante informatie over openbare voorzieningen, de opbouw van de buurt, criminaliteit en milieugegevens worden door ons verzameld. Een deel van deze gegevens is standaard in elk rapport opgenomen. U krijgt dus veel informatie voor een aantrekkelijke prijs.

visibility_off

Privacy

Indien u een product koopt leggen wij uw e-mail adres alleen voor administratieve doeleinden vast. Sommige producten zijn gratis. In dit geval kan het voorkomen dat u promotionele e-mails ontvangt. Alleen op deze wijze kunnen wij ons product gratis houden.

markunread_mailbox

Levering

Het rapport kan direct op deze pagina worden besteld. Het product wordt binnen enkele minuten na elektronische betaling naar het opgegeven e-mail adres verstuurd.
Heeft u na een half uur niets ontvangen, neem dan contact met ons op.

error_outline

Meld fouten!

Ondanks onze inspanning kunnen de gegevens verkeerd in het rapport zijn opgenomen. Meld ons de afwijking. Wij doen een terugmelding naar de bronhouder.

assignment

Voorwaarden

De kosten van het rapport zijn hierboven opgenomen.