Energielabel

Uw woonlasten bestaan voor een belangrijk deel uit energiekosten. Bij het kopen of huren van een woning is het daarom belangrijk dat u betrouwbare informatie heeft over de energiezuinigheid van de woning.

LET OP: Het energielabel is slechts in 35% van alle gevallen beschikbaar

voorbeeld rapport Andere producten

 

MEER INFORMATIE

Energielabels

Het Energielabel rapport geeft inzicht of we woning een Energielabel heeft. Zo ja, wat het energielabel is. Het energielabel voor woningen wordt aangegeven in klasse A tot en met G en tevens met de kleuren groen tot en met rood. Hieraan kan men afleiden hoe energiezuinig een huis is. Een energielabel A (donkergroen) is zuinig, energielabel G (rood) is onzuinig.

 

Energieverbruik

Het energielabel geeft een goed beeld van het te verwachten energieverbruik. In een woning met A-label verbruikt u minder energie dan in een woning met G-label. Vergelijkbare energielabels worden tegenwoordig ook aangegeven wanneer u nieuwe hiushoudelijke apparatuur koopt of een nieuwe auto.

Tot slot moet worden opgemerkt, dat het werkelijke energieverbruik niet alleen van het energielabel afhankelijk is. Een zachte winter of strenge winter kan een groot verschil geven. Daarnaast is uw eigen woongedrag van invloed, dat mede wordt bepaald door de grootte van uw gezin.

 

Waarom Woonspotter?


Woonspotter geeft u meer inzicht in uw woning, maar ook andere interessante informatie over openbare voorzieningen, de opbouw van de buurt, criminaliteit en milieugegevens worden door ons verzameld. Een deel van deze gegevens is standaard in elk rapport opgenomen. U krijgt dus veel informatie voor een aantrekkelijke prijs.

visibility_off

Privacy

Indien u een product koopt leggen wij uw e-mail adres alleen voor administratieve doeleinden vast. Sommige producten zijn gratis. In dit geval kan het voorkomen dat u promotionele e-mails ontvangt. Alleen op deze wijze kunnen wij ons product gratis houden.

markunread_mailbox

Levering

Het rapport kan direct op deze pagina worden besteld. Het product wordt binnen enkele minuten na elektronische betaling naar het opgegeven e-mail adres verstuurd.
Heeft u na een half uur niets ontvangen, neem dan contact met ons op.

error_outline

Meld fouten!

Ondanks onze inspanning kunnen de gegevens verkeerd in het rapport zijn opgenomen. Meld ons de afwijking. Wij doen een terugmelding naar de bronhouder.

assignment

Voorwaarden

De kosten van het rapport zijn hierboven opgenomen.