WOZ Bezwaar

Woonspotter en Bezwaarmaker.nl hebben de handen ineen geslagen om huurders en eigenaren te ondersteunen bij het indienen van een WOZ-bezwaarschrift. Een lagere of licht gestegen WOZ-waarde betekent niet dat je WOZ-waarde correct is vastgesteld. Wij behandelen verzoeken vanuit iedere gemeente in Nederland.

Wist jij dat al deze belastingen die je betaalt gebaseerd zijn op je WOZ-waarde?

  • Onroerende-zaakbelasting (OZB)
  • Vermogensbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Waterschapsbelasting
  • Erfbelasting

Wat kost het?
Als het bezwaar gegrond is, betaalt je gemeente de kosten voor de procedure op grond van het wettelijk stelsel. De gemeente is wettelijk verplicht om gemaakte kosten te vergoeden. Indien het bezwaarschrift door de gemeente wordt afgewezen, dragen wij de kosten van de procedure (No Cure No Pay).

Heb je zelf al een bezwaarschrift ingediend? Of heb je je aanslagbiljet al betaald? Dan kun je je nog steeds aanmelden. Een bezwaarschrift laten indienen door een professional, ten opzichte van burgers die hun bezwaarschrift zelf indienen, heeft een 30% hoger slagingspercentage.

(Aanmelden duurt slechts 2 minuten)

SMS Dienst

De SMS dienst die u op TV heeft gezien is GEEN abonnementsdienst en is 100% GRATIS. Deze dienst voldoet aan de SMS Gedragscode en Reclamecode SMS-dienstverlening en wordt verzorgd door Mobitainment BV, Parkstraat 22, 2514 JK, Den Haag, KvKNr: 27259624, BTWNr: NL812078561B01, Helpdesk: 0900-7867767. De data in de SMS is afkomsting van Spotzi BV, Veilingdreef 17, 4614RX Bergen op Zoom. Woonspotter is een merk van Spotzi BV.

Wij gebruiken uw telefoonnummer en/of e-mail adres alleen voor administratieve doeleinden vast. Deze informatie wordt niet doorverkocht.